Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling mag je deze of een deel hiervan zonder opgaaf van reden retourneren, de zogenoemde afkoelingsregeling. Nadat wij het product hebben ontvangen, ontvang je een tegoedbon ter waarde van het volledige aankoopbedrag. Tegoedbon is na ontvangst 1 jaar geldig. Je bestelling kan alleen geretourneerd worden indien de producten compleet, ongeschonden en ongebruikt (niet gemonteerd geweest) zijn. Hierbij zijn de retourkosten voor eigen rekening. 

Let op: Bij het retourneren geeft CCD Parts een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag. Wij storten dus geen geld terug. Een tegoedbon is na ontvangst 1 jaar geldig.

Defect product
Wij verzoeken je de bestelling na ontvangst te controleren. Als je bestelling beschadigd, defect of het product dat je hebt ontvangen zichtbaar afwijkt van hetgeen je besteld hebt meld deze dan aan via onderstaande retourprocedure. Neem verkeerd geleverde artikelen niet in gebruik! Alleen ongebruikte producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking. CCD Parts is niet verplicht het artikel te vervangen wanneer de afwijking te gering is om de vervanging te rechtvaardigen.